Hindra  Van de Patshoeve ° 2008                                    Kumi  Van de Patshoeve  ° 2011

Hindra Van de Patshoeve heeft een stamboom met prachtige bloedlijnen. Het is een gestroomde teef, ze is erg lief en aanhankelijk en kan goed overweg met onze twee jongens. Boxers zijn heel lief voor kinderen.

Kumi Van de Patshoeve is een gele teef; ze is iets heviger dan Hindra. Ze is een echte boxer meid. Al gauw stal ze één ieders hart. Ze vindt het leuk om samen met de andere boxers te ravotten. Ze is het typisch boxer-type : koppig, ondeugend, speels en bovenal lief..

Nalu Van Hindra's hoeve ° 2014                                    Jazz fan ‘t Suderein °2015

Nalu is het eerste Hindra's Hoeve-boxertje die hier is blijven wonen.... Dochter van Hindra en Cartier fan 't Suderein. Nalu is een heel rustige boxer en gek op kinderen. Samen met onze zoon voetbal spelen vindt ze geweldig !

Na het nestje van Hindra en Cartier ontstond er een nauwe band met onze noorderburen. Jazz heeft alle testen succesvol ondergaan om als dekreu ingezet te worden. Indien u interesse heeft, gelieve ons te contacteren !

Pebbles (Quinn) van Hindra's hoeve ° 2016

Pebbles (Quinn) Van Hindra 's hoeve is het eerste teefje dat niet bij ons verblijft omdat we niet alle hondjes kunnen houden.  Ze groeit op in een liefdevol gezin en zal (als alle testen goed blijken), bij ons een nestje hebben. Zo kunnen wij onze droom om mensen kennis te laten maken met dit geweldige ras blijven  waarmaken !


prev next
quinn